کمربند- نزولی

Bearish Belt Hold

این الگو در واقع به مثابه یک الگوی opening black marubozu در یک روند صعودی است. تئوری این الگو گویای اینست که نقش آن برگشت‌دهنده روند از صعودی به نزولی است که در واقعیت نیز اینچنین است و در ۶۸ درصد مواقع اینگونه عمل می‌نماید. نه تنها این الگو یک عملگر قوی است بلکه بوفور نیز یافت می‌شود. اگرچه در غالب موارد روند قیمت در پی این الگو منفی میگردد، ولی افت آن چندان شدید نخواهد بود.

 

 

نتایج مهم:

 

عملکرد تئوریک: برگشت‌دهنده روند به نزولی
عملکرد واقعی: برگشت‌دهنده روند به نزولی در ۶۸ درصد مواقع
رتبه فروانی وقوع: ۱۹
رتبه عملکرد کلی: ۶۳
بیشترین احتمال رسیدن به هدف قیمتی: ۷۵ درصد (شکست الگو از بالا در بازار صعودی)
بهترین میانگین حرکت طی ۱۰ روز: ۴.۵۸ درصد (شکست الگو از بالا در بازار نزولی)
بهترین رتبه در عملکرد ۱۰ روزه: ۳۳  (شکست الگو از پایین در بازار صعودی)

 

تمامی رتبه‌های اشاره شده بر اساس سنجش و رده‌بندی ۱۰۳ الگوی کندلی می‌باشد. منظور از «بهترین» یا «بیشترین» در عبارات فوق، بالاترین رتبه در بین ۴ حالت از ترکیبات بازارهای صعودی/ نزولی و شکست الگو از بالا/ پایین می‌باشد.

 

شرح الگو:

 

همانگونه که نتایج بیان می‌دارد، عملکرد این الگوها در واقعیت مانند تئوری است. رتبه درصد وقوع آن ۱۹ است و بیانگر اینست که به کرات اتفاق می‌افتد. اما رتبه عملکرد کلی آن ۶۳ است. این چیز ترسناکی نیست و تنها گویای این موضوع است که حرکت قیمت پس از شکست الگو چندان شدید نخواهد بود.

در حقیقت بهترین حرکت قیمت در روزهای پس از شکست الگو، رشد ۴.۵۸ درصدی بوده(۶ الی ۹ درصد بازه مطلوب است) و در کمال تعجب مشاهده شده است که بر خلاف عملکرد الگو، این درصد در بازار نزولی و پس از شکست رو به بالا رخ داده است.

بهترین رتبه عملکردی ۳۳ است که در بازار صعودی و شکست رو به بالای الگو روی می‌دهد. در واقع فرض بر اینست که این الگو رفتار بازگشتی از خود نشان دهد، اما بهترین عملکرد را آن دسته از الگوها دارند که نقش ادامه دهنده ایفا می‌کنند و نه بازگشتی.

 

راهنمای شناسایی الگو:

مشخصات شرح
تعداد خطوط کندل  یک کندل.
روند قیمتیِ منتهی به الگو صعودی.
پیکربندی کندل در بالاترین قیمت باز شده و نزدیک پایینترین قیمت بسته می‌شود و بدین ترتیب یک کندل سیاه بلند با سایه‌ای کوتاه در پایین آن شکل می‌گیرد.

 

 سه نکته معاملاتی:

  • آن دسته از الگوها که حد فاصل یک‌سوم از کف سالانه قرار میگیرند، بهترین عملکرد را از خود نشان خواهند داد.
  • الگوهای واقع در حد فاصل یک‌سوم از کف سالانه اغلب رفتار بازگشتی از خود نشان می‌دهند.
  • چنانچه شکست الگو زیر میانگین متحرک نمایی ۵۰ روزه(۵۰ روز معاملاتی) رخ دهد، آن الگو تمایل به بروز عملکرد بهتری خواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا