کف نردبان

Ladder Bottom

این الگو بدلیل پیش‌نیازهایش الگوی کمیابی است طوری که از بین ۴.۷ میلیون کندل، تنها ۴۵۱ نمونه از آن یافت شد. رفتار آن در ۵۶ درصد موادر بصورت برگشت‌دهنده روند از نزولی به صعودی می‌باشد؛ یعنی نزدیک به حالت رندوم (۵۰ درصد). در ابتدا ممکن است فکر کنید که این الگو را هم می‌بایست به لیست الگوهای رندوم اضافه نماییم اما اینگونه نیست. در اغلب اوقات ارتفاع الگو زیاد بوده و همانطور که قبلا نیز اشاره شده، شکست الگو به بسته شدن قیمت در بالا یا زیر کف آن گفته میشود (جز در برخی موارد استثنائی). بنابراین در این الگو، قیمت می‌بایست رشد زیادی را جهت شکستن آن از بالا بنماید. درحالیکه شکست از پایین آسانتر است. از طرفی دقت نمایید که هر الگو نکته‌ای را در رابطه با بازار به ما میگوید و میتوانیم از هر الگوی مشاهده شده، نکاتd را برداشت نماییم.

 

نتایج مهم:

 

عملکرد تئوریک: برگشت‌دهنده روند به صعودی
عملکرد واقعی: برگشت‌دهنده روند به صعودی در ۵۶ درصد مواقع
رتبه فروانی وقوع: ۸۰
رتبه عملکرد کلی: ۴۱
بیشترین احتمال رسیدن به هدف قیمتی: ۲۷ درصد (شکست الگو از بالا در بازار صعودی)
بهترین میانگین حرکت طی ۱۰ روز: ۷.۰۷- درصد (شکست الگو از پایین در بازار نزولی)
بهترین رتبه در عملکرد ۱۰ روزه: ۸ (شکست الگو از پایین در بازار نزولی)

 

تمامی رتبه‌های اشاره شده بر اساس سنجش و رده‌بندی ۱۰۳ الگوی کندلی می‌باشد. منظور از «بهترین» یا «بیشترین» در عبارات فوق، بالاترین رتبه در بین ۴ حالت از ترکیبات بازارهای صعودی/ نزولی و شکست الگو از بالا/ پایین می‌باشد.

 

شرح الگو:

 

این الگو در واقعیت نظیر تئوری رفتار نموده و در ۵۶ درصد مواقع بصورت برگشت‌دهنده روند از نزولی به صعودی عمل می‌نماید. اگرچه این درصد به حالت رندوم نزدیک است ولی همانطور که در بخش معرفی الگو ذکر شد، ارتفاع الگو در عملکرد آن تاثیر دارد.

احتمال رسیدن به هدف قیمتی پس از شکست الگو ۲۷ درصد است. قیمت هدف برابر است با ارتفاع الگو که بسته به جهت شکست به قیمت شکست اضافه یا از آن کسر میگردد. از آنجا که ارتفاع الگو زیاد است، لذا احتمال اینکه بدون ثبت یک سقف یا کف موضعی، قیمت پس از شکست الگو مستقیما به هدف برسد، کم است.

بهترین حرکت ۱۰ روزه قیمت پس از شکست الگو، افت ۷.۰۷ درصدی در بازار نزولی است که رتبه ۸ام را از نظر عملکرد در این نوع بازار و شکست از پایین، برای این الگو رقم زده است. شکست رو به بالای این الگو در بازار نزولی هم متوسط رشد ۶.۷۶ درصدی را رقم زده که آن نیز درصد بسیار خوبی است.

 

راهنمای شناسایی الگو:

مشخصات

شرح

تعداد خطوط کندل پنج کندل.
روند قیمتیِ منتهی به الگو نزولی.
پیکربندی

به جستجوی پنج کندل در روند نزولی قیمت بپردازید طوری که سه کندل اول سیاه و بلند بوده که هریک نسبت به کندل قبلی دارای قیمت باز و بسته شدن پایینتری باشند. کندل چهارم می‌بایست یک کندل مشکی دارای سایه فوقانی باشد و آخرین کندل هم یک کندل سفید خواهد بود که با یک گپ صعودی نسبت به بدنه کندل قبلی باز میگردد.

 

 سه نکته معاملاتی:

  • در بازار صعودی از رنگ کندل بعنوان نقطه ورود استفاده نمایید.
  • الگوهایی که ارتفاع بلندتر از میانگین ارتفاع دارند، رشد بسیار بهتری نسبت به الگوهای کوتاهتر از ارتفاع متوسط می‌نمایند.
  • حجم معاملات سرنخ خوبی از عملکرد الگو بدست خواهد داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا