خطوط همرس- صعودی
Bullish Meeting Lines
این الگو در واقعیت نظیر تئوری عمل مینماید: برگشتدهنده روند از نزولی به صعودی. بااینحال درصد برگشتدهی روند توسط آن نزدیک به حالت رندوم است. بدین معنی که شما قادر نخواهید بود بر اساس آن و با اطمینان مناسب، جهت شکست الگو را پیشبینی نمایید.
زمانی که شکست از بالا رخ میدهد، روند قیمت آغاز گردیده و فارغ از صعودی یا نزولی بودن بازار، قیمت طی ;رشد خوبی مینماید. متاسفانه فراوانی وقوع این الگو در جایگاه ۷۲ از ۱۰۳ الگوی کندلی بوده و به سختی یافت میشود.
نتایج مهم:
عملکرد تئوریک: برگشتدهنده روند به صعودی
عملکرد واقعی: ادامهدهنده روند به صعودی در ۵۶ درصد مواقع
رتبه فروانی وقوع: ۷۲
رتبه عملکرد کلی: ۱۸
بیشترین احتمال رسیدن به هدف قیمتی: ۶۶ درصد (شکست الگو از بالا در بازار صعودی)
بهترین میانگین حرکت طی ۱۰ روز: ۵.۰۸ درصد (شکست الگو از بالا در بازار نزولی)
بهترین رتبه در عملکرد ۱۰ روزه: ۲۷ (شکست الگو از بالا در بازار صعودی)
تمامی رتبههای اشاره شده بر اساس سنجش و ردهبندی ۱۰۳ الگوی کندلی میباشد. منظور از «بهترین» یا «بیشترین» در عبارات فوق، بالاترین رتبه در بین ۴ حالت از ترکیبات بازارهای صعودی/ نزولی و شکست الگو از بالا/ پایین میباشد.
شرح الگو:
همانطور که جلوتر اشاره شد، این الگو در ۵۶ درصد مواقع بصورت برگشتدهنده روند از نزولی به صعودی عمل مینماید. بهترین عملکرد ۱۰ روزه قیمت پس از شکست رو به بالای الگو در بازار نزولی بوده که رشد ۵.۰۸ درصدی را رقم زده است. اما بهترین رتبه عملکردی آن در بازار صعودی و باز هم پس از شکست رو به بالای الگو ثبت گردیده است: رتبه ۲۷.
با توجه به احتمال رسیدن قیمت به هدف مورد انتظار، ممکن است روند قیمت به اندازه ارتفاع الگو پس از شکست ادامه نیابد. لذا بین انتظار و هدف خود تعادل برقرار نمایید.
راهنمای شناسایی الگو:
مشخصات | شرح |
تعداد خطوط کندل | دو کندل. |
روند قیمتیِ منتهی به الگو | نزولی. |
پیکربندی | به جستجوی یک کندل سیاه و بلند در روند نزولی قیمت بپردازید طوری که در پی آن یک کندل سفید بلند قرار داشته و قیمتهای بسته شدن آن دو نزدیک به یکدیگر باشد. |
سه نکته معاملاتی:
- آن دسته از الگوها که حد فاصل یکسوم از کف سالانه قرار میگیرند، دارای بهترین عملکرد میباشند.
- آن دسته از الگوها که رفتار بازگشتی از خود به نمایش میگذارند، حد فاصل یکسوم سقف سالانه ظاهر میگردند.
- سعی نمایید الگوهایی را برگزینید که جهت شکست آنها با جهت روند اصلی یکی باشد.